Uw vakman voor het plaatsen van dakpannen

De dakpan is al decennialang een veelgebruikte vorm van dakbedekking. Als u ervoor kiest om dakpannen te laten leggen, is het belangrijk dat u hier een vakman voor inschakelt. Het plaatsen van dakpannen is namelijk een echt specialistische klus. Woont u in Nieuwegein en kiest u voor dakpannen? Schakel dan onze hulp in.
Dakpannen vormen een dakbedekking van gebakken klei of gevormd beton. Pannen kunnen op een hellend vlak en zelfs verticaal geplaatst worden. De stelling dat deze manier van dak bedekken gedateerd is, kunnen we dan ook meteen verwerpen. Voor een modern ontwerp is deze vorm van dakbedekking namelijk zeer geschikt.

Mogelijkheden en bevestiging

Tegenwoordig worden pannen machinaal vervaardigd. Dit betekent dat er vele opties zijn. Alleen al op het gebied van kleuren is er veel mogelijk: u kiest uit bijvoorbeeld grijs, rood, zwart en zelfs blauw of geel. De pannen kunnen glanzend of mat worden opgeleverd en voor het aangezicht van uw huis is het belangrijk een goede afweging te maken tussen holle (gegolfde) pannen en vlakke pannen.
Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit de vele opties plaatsen onze mannen in Nieuwegein snel en veilig uw dak. Stevige verankering van de dakpannen is hierbij essentieel. Om een optimale verbinding te realiseren bevestigen onze mannen de pannen op een latwerk van panlatten. De dakpannen vallen in elkaar door kop- en zijsluitingen. Door overlapping wordt een water- en winddicht geheel gevormd.