Dakisolatie in Nieuwegein

Dakisolatie kent vele voordelen. Laat u informeren en lees snel verder. Wij hebben alle benodigde informatie op een rijtje gezet. Direct meer info over dakisolatie in Nieuwegein of een afspraak maken? Onze dakdekker in Nieuwegein staat u graag te woord. U kunt ons bereiken op 085 - 106 15 39. Onze dakspecialist vertelt u alles over isolatie van uw dak en over onze werkwijze. Neem gerust contact met ons op.

Dakisolatie: de voordelen

Het grootste voordeel van dakisolatie is besparing van kosten. Elk dak is anders en ook de kosten die u bespaart door uw dak te isoleren varieert. Op basis van een gasprijs van 1 euro/m3 gas schatten wij de besparing op rond de €700 per jaar. U kunt zelf uitrekenen hoeveel u bespaart bij dakisolatie in Nieuwegein aan de hand van de huidige gasprijs. Andere voordelen van dak isoleren zijn:

  • Uw wooncomfort wordt vergroot.
  • Het is goed voor het milieu, omdat u minder gas nodig heeft en er dus minder CO2 wordt uitgestoten.
  • Je vergroot ermee de waarde van uw huis.

Dakisolatie: kosten

Wanneer u dakisolatie in Nieuwegein laat plaatsen door een dakspecialist, dan zullen de kosten uitkomen op tussen de €1000 en €4500. Soms zijn er subsidies voor het isoleren van uw woning. Sommige subsidies zijn regionaal en andere nationaal. U kunt dan een deel van de kosten terugkrijgen. Subsidies zijn erg aantrekkelijk, maar let op de voorwaarden. Laat u goed informeren.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Voor het aanbrengen van alle soorten dak isolatie staan wij voor u klaar. Ook voor nieuwe daken, daklekkages repareren, renovatie en onderhoud kunt u ons inschakelen. Wij voldoen aan de eisen die brancheorganisaties aan dakdekkersbedrijven stellen. Laat het plaatsen van dakisolatie in Nieuwegein aan ons over.

Dakisolatie binnenzijde

Is uw platte dak toe aan vernieuwing? Dan is dat ook een goed moment om dakisolatie aan de binnenzijde aan te laten brengen. Er kan isolatiemateriaal aan de binnenzijde van uw schuine dak toegevoegd worden. Dit geeft goede isolatie, maar hierdoor moet u wel een klein beetje ruimte op zolder inleveren. Heeft u de verwarming op zolder niet aan staan, dan kunt u ook kiezen voor zoldervloerisolatie. Dan is er minder isolatiemateriaal nodig, dus voordelig en snel.

Dakisolatie buitenzijde

De makkelijkste manier om uw platte dak te isoleren is door dakisolatie aan de buitenzijde toe te voegen. Dit is makkelijk, maar zorgt wel voor iets minder goede isolatie. Wij adviseren bij een schuin dak altijd dakisolatie aan de buitenzijde. Een schuin dak kan op die manier het beste geïsoleerd worden. Een makkelijke, maar minder isolerende optie voor uw schuine dak is het vullen van de ruimte onder de dakpannen met speciaal isolatiemateriaal zoals purschuim, glaswolvlokken of termoparels.

Dakisolatie Nieuwegein door Dakspecialist Vriezen B.V. laten uitvoeren

Wij hebben altijd ruimte in onze agenda om u snel te helpen. Laat u door ons informeren of maak een afspraak, zodat wij uw dak kunnen bekijken. Wij zijn te bereiken op telefoonnumber 085 - 106 15 39 of vraag een offerte aan via ons contactformulier.