Daklekkage in Nieuwegein

U doet ’s ochtens het licht aan en merkt een natte plek op het plafond op. Twijfel niet om een dakdekker te bellen. Een daklekkage Nieuwegein moet snel opgelost worden. Bij Dakspecialist Vriezen B.V. staat er altijd een ervaren dakdekker voor u klaar om de oorzaak van de daklekkage te achterhalen en uw dak te repareren. Lees hieronder alles over daklekkage in Nieuwegein of neem direct contact met ons op via telefoonnummer 085 - 106 15 39.

Daklekkage Nieuwegein: wat te doen?

Vaak is de oorzaak van de lekkage wel bekend en kan er snel actie ondernomen worden. Dit is belangrijk omdat er een grote kans is op schade als gevolg van de lekkage. Zet emmers neer om het water op te vangen en bescherm uw spullen. Denk ook alvast na over een eventuele vergoeding door uw verzekering. Soms kan de oorzaak van het lek beter vanaf de buitenkant van het dak gevonden worden. Ga echter niet zomaar uw dak op. Daarmee vraagt u om problemen.

Onze werkwijze bij daklekkage in Nieuwegein

Bij de reparatie van een daklekkage Nieuwegein hanteren wij een heldere werkwijze. Hierdoor behouden wij onze kwalitatieve dienstverlening. Een goede inventarisatie van het probleem is het halve werk. Aan de telefoon herkennen wij meteen het probleem en stellen u ter bevestiging daarvan nog een aantal vragen. Vervolgens plannen wij met u een afspraak in, zodat wij uw dak kunnen bekijken en een inschatting kunnen maken van wat er precies nodig is voor uw dakreparatie.

Tijdens onze dakinspectie bekijken wij de dakbedekking als geheel, alle naden, zoals bij de ramen, de schoorsteen en dakgoten. We scannen uw hele dakl, zodat we niets over het hoofd zien. Wij delen het resultaat van de dakinspectie met u en kunnen meer zeggen over de kosten die een dakreparatie met zich mee zal brengen. Wij doen u een voorstel voor daklekkage repareren en mocht u daarmee akkoord gaan, dan plannen we een afspraak met u in. Tijdens ons werk houden wij nauw contact met u over onze werkzaamheden.

Oorzaken lekkage dak

Een daklekkage wordt vaak veroorzaakt door schade aan uw dak. Gaat het om een losse dakpan, dan is dit zo gefixt. In geval van achterstallig onderhoud moet er misschien iets meer aan uw dak gebeuren. Ook kunnen uitdroging van de dakbedekking, plantengroei, dieren en achterstallig onderhoud een rol spelen. Het effect van dakonderhoud wordt vaak onderschat. Dakonderhoud kan het risico op daklekkage Nieuwegein namelijk aanzienlijk verkleinen.

Lekkage plat dak

Water gaat vaak door het dak naar binnen wanneer de waterafvoer niet naar behoren werkt. Dit veroorzaakt de lekkage plat dak. Een scheur in de dakbedekking kan soms plaatselijk gerepareerd worden. Het kan ook zijn dat de hele dakbedekking aan vervanging toe is. Een plat dak repareren vereist enige behendigheid. Schakel onze dakdekker in Nieuwegein in. Wij zijn altijd op korte termijn beschikbaar. Bel direct op 085 - 106 15 39.

Lekkage schuin dak

Een veelvoorkomende oorzaak van een lekkage schuin dak is een kapotte of loszittende dakpan. Ook verstopte dakgoten of andere schade aan het dak kan voor een lekkage zorgen. Mocht de schade beperkt zijn, dan kunnen we de daklekkage vaak direct repareren. Een dakpan vervangen of een dakgoot ontstoppen kunnen wij bijvoorbeeld direct uitvoeren. Voor grotere reparaties plannen wij een nieuwe afspraak met u in.

Bel gerust bij daklekkage in Nieuwegein

Liever vandaag dan morgen uw daklekkage gerepareerd? De dakdekker van Dakspecialist Vriezen B.V. doet er alles aan om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Laat u ons uw daklekkage in Nieuwegein repareren, dan kunt u rekenen op vertrouwde service. Heldere afspraken zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Ook al zijn we druk bezig op het dak, wij beantwoorden de telefoon altijd. Bel ons gerust op 085 - 106 15 39 of maak gebruik van het contactformulier, dan plannen wij een afspraak met u in.