Dakdekkersbedrijf in Nieuwegein

Wij zijn een dakdekkersbedrijf in Nieuwegein dat u zo goed mogelijk van dienst wil zijn. We stellen de kwaliteit van onze diensten dan ook voorop, en doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Door de jaren heen hebben wij een groot, vast klantenbestand in de regio Nieuwegein opgebouwd, bestaande uit zowel particulieren als ondernemingen.

Wilt ook u gebruik maken van onze service? Neem dan contact op met Dakspecialist Vriezen B.V.. Wij zijn u graag van dienst! Bel 085 - 106 15 39 of maak gebruik van het contactformulier.

Diensten van uw dakdekkersbedrijf

Ons bedrijf uit Nieuwegein staat bekend om haar integere en kwalitatieve dienstverlening. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en doen er alles aan om rekening te houden met uw persoonlijke wensen.

U kunt daarnaast altijd bij onze dakdekkers terecht voor vragen of advies. Ons dakdekkersbedrijf kan u in Nieuwegein helpen bij iedere mogelijke wens als het gaat om het aanbrengen van dakbedekking op de platte daken, dakpannen, zinken dakgoten, hemelwaterafvoeren, en andere dakdekkersklussen.

Daarnaast helpen wij u graag wanneer u last heeft van lekkages. De service van ons dakdekkersbedrijf staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar in Nieuwegein en in de omgeving van Nieuwegein om de oorzaak van uw lekkage zo snel mogelijk op te sporen en te verhelpen.